It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Len tak

Musím napísať, aby ste si nemysleli, že som stále na dovolenke.

Viem, som hroznaaaaa, lebo som uz doma vyze tyzdna a este stale som nic nepridala, ale tak co so mnou narobite. :P Snazim sa uzit si aspon posledne dni prazdnin, takze pravdepodobne sa daco novucicke objavi az cez skolu, lebo poriadne nie som ani doma :D Oco uz zacina mat podozrenia, ze ja musim mat dakeho frajera, lebo som stale prec. Ale ja ziadneho nemaaaaam. Ved urcite by som ich neklamala, ze chodim von s kamoskami a potajme by som chodila s frajerom. To uz by som aka traaapna bola. :D Nie som taka sprosta, aby som ich klamala. Nie je na to dovod. Ale ja viem, ze on hadze tieto poznamky len preto, aby ma nastval. Ale tak ked si mysli, ze je vtipny, tak nech sa paci. Ja mu budem vzdy kludne odpovedat  "nie, ziaden nie je, oci" Inak som zacala aj behavat. Takmer kazdy vecer, ak som doma. Zistila som, ze je to uplne super pocit. Sice pridem domov unavena, ale zaroven taka stastna ako nikdy predtym. Fakt je na tom nieco pravdy, ze behanie posilnuje nielen fyzicky ale aj psychicky. Ale ked tak nad tym rozmyslam. Tak to, ze som zacala behat asi len potvrdzuje tu nasich teoriu, ze niekoho mam :D. Vcera som sa vratila z chaty, kde bolo uplne super :D Este by som islaaaaaaaaaaaa.


Také niečo | stály odkaz

Komentáre

  1. chataaaaaaaaaaaaaaa
    joj,este ceeem bolo fakt dobre,inak snivalo sa mi o tej besnej vevericke co maja odfotila..hehe...a ten mini ping pong nemal chyby...toto bolo prave rozptylenie od skoly
    publikované: 02.09.2007 11:14:21 | autor: Zuzana (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014