It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Music tu ešte chýbala

Aby ste nepovedali, ze je tato tema este stale prazdna:)))

Ja a hudba. To je kapitola sama o sebe.

Bez hudby si svoj zivot nedokazem ani predstavit. Milovala som ju, milujem ju a vzdy aj budem. Neustale ma oblklopuje. Stale nosim so sebou svoj mp3, aj ked teraz to trosku obmedzujem, lebo nasi maju problem s tym, ze si nicim sluch a podobne. Ked som sa vsak zamyslela nad tym, co mi tvrdia, tak som prisla na to, ze naozaj maju pravdu a vstupila som si do svedomia. Trosku som znizila hlasitost a menej pocuvam:)aj ked tym trpim., ale no co uz...

Myslim si, ze rozpisovat sa tu o tom aku hudbu pocuvam by bolo uplne zbytocne, pretoze je toho strasne vela... radsej napisem len tie, ktore uplne zboznujem (aj tych je dost,ale tak nenecham vas uplne v nevedomosti. Tak idem pekne na to, ale vopred upozornujem, ze je toho dost.

Su to rozne kapelky. Poznala som ich uz predtym, ale teraz sa stali dost slavnymi..tak sa tesim s nimi....dost ludi ich zaraduje do emo...ale oni nie su emo (mozno niektore ano..ale vsetky urcite nie)..ok? Milujem Panic! At The Disco, My Chemical Romance, Fall Out Boy, 30 Seconds To Mars, System Of A Down, Lostprophets, Evanescence,...a vela vela dalsich..ved sa dozviete dalej ..rozhodla som sa trosku poopicit po jednom chalanovi (prepac Radkio)..co spravil zoznam vsetkych pesniciek co ma doma...Tak zachvilu mozete taketo nieco ocakavat aj tu. Bude to asi na viac casti, bo je toho akoze dost. Ak by mal niekto o nieco zaujem..nech sa ozve..rada pomozem..tak ja uz asi koncim s tymto clankom..see ya later. Slubujem,ze ten zoznam tu bude co nevidiet.


Trošku music nezaškodí | stály odkaz

Komentáre

  1. Music?
    Music je to najlepsie co clovek vymyslel:D Mozno nie to najlepsie, ale urcite to tam zaradujem:D
    Proste bez hudby by bol zivot pusty, smutny a totalne na hovno;)...to hovori ta, co pocuva depresivnu hudbu:D:D:D Ale to je detail...ked sa tak pozastavim nad tym, ze obmedzujes pocuvanie hudby tak ta normalne obdivujem a zaroven lutujem. Ja by som taku silnu volu nikdy nemohla mat:D...teda co sa tyka hudby....pretoze ja ju pocuvam vzdy a vsade...a rozhodne nie ticho.......mnoho ludi si uz mohlo vsimnut, ze som mierne nahluchla....ale to nie je moja vina!!! To oni hovoria potichu:D!!! Ale inak....tie kapely co si vymenovala, tak poznam a ficim na nich...takze k tomu nemam ziadne blbe kecy (tie ja mam casto), to si treba vazit:D!!!
    publikované: 28.03.2007 14:44:30 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. v pohode zlati
    ja by som ten zoznam mal aktualizovat...a mozno ani nie :D ked ja mam toho uz asi 20 krat viac,,, kto to bude pisat? :D
    publikované: 30.03.2007 23:59:19 | autor: radkio (e-mail, web, autorizovaný)
  3. to radkio
    som rada, ze ti to nevadi
    publikované: 26.04.2007 21:28:57 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to kaena
    jasne, ze si to vazim..ja by som sa tebe nikdy neodvazila oponovat
    publikované: 26.04.2007 21:31:30 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014