It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Po dlhšom čase...

..mám konečne čas napísať niečo na blog :P

Viem, mala by som sa hanbit, mily blog a blogeri, ze uz su tomu takmer 2 mesiace, co sem pribudol posledný vyplod mojich pobehujucich prstekov. Ale udialo sa vela veci, ktore tomu zabranovali a som rada, ze aspon teraz sa nasiel cas. Uz mi to normalne chybalo :P.

Zacala sa skola a s tym aj povinnosti tykajuce sa druhacky na strednej skole. Zase sa bolo treba ucit. Malo casu a kym som sa prinutila sadnut nad knihy bolo zase raz vela hodin (ako to u mna byva zvykom...). Takze sa blog musel odlozit na inokedy, ale to je moja vina, ze som nepisala, lebo treba objektivne uznat, ze minuly skolsky rok som to stihala, to len ta moja lenivost...Ta ma raz oberie o prilezitost mojho zivota. Mam taky pocit, ze tie fotky z dovolenky tu ani nebudu nikdy, lebo si neviem vybrat par z tych 600, co sme nafotili :D. Necham ich radsej pekne skryte v utrobach nasho harddisku. Nejdem vas ohrozovat na zivote :P.

Ked to uz konecne zacalo vyzerat slubne, dostala som sa do tempa, tak ma zablokovala choroba na 3 tyzdne. Neprajem to zazit ani svojmu najvacsiemu nepriatelovi. 2 tyzdne v teplotach ma totalne dorazili, vkuse mi bolo zle a najhorsia bola ta neistota, lebo nevedeli poriadne zistit co mi je. A zvacsujuca sa kopa poznamok na mojom stole a ucenia mi urcite nepridava na psychike. Uprimne uz mam plne zuby nasho bytu. Som tu zavreta ako vo vazeni, ale vyzera to slubne, takze od pondelka idem zase otravovat svojich spoluziakov v skole. Do Vianoc zostavam ako pozorovaci kralik s prisnym zmenami mojho zivota, aby sa mi to uz nevratilo, ale ja verim, ze to uz bude OK. Jaj, tak ja sa musim ucit, aby som dohnala tie 3 tyzdne, lebo je toho fakt vela.

Vopred varujem, ze teraz urcite pisat nebudem. Potrebujem sa venovat skole, aby som ako tak vratila naspat a nebola taka vymleta, ako vyzeram :D...see ya later


Môjmu blogu | stály odkaz

Komentáre

  1. a kde si bola na dovolenke
    ?
    publikované: 13.10.2007 12:49:00 | autor: octobergirl (e-mail, web, autorizovaný)
  2. octobergirl
    boli sme klasicky v Chorvatsku...vo Vodiciach...uplne krasne 2 tyzdne mojho zivota..vzdy budem na ne spominat..jaj ako by som isla v tejto zime niekde do tepla :D
    publikované: 15.10.2007 16:45:46 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014