It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pre Vás moje milé

Ak ste si to nahodou nestihli vsimnut..tak som to tu pre vas skopirovala, aby ste sa mohli o sebe daco dozvediet..inak je to z blogu http://gildetcrotch.blog.sk..a dovolila som si dat aj o sebe (ked uz som taka skromna) a je to abecedne...aby ste nepovedali

Alžbeta

Jej osobným číslom je 9 - Génius. Je to silná osobnosť, ktorá dokáže viesť iných a vládnuť slabším, no spravodlivo a bez osobného prospechu. Pokiaľ užíva kalendárnu formu svojho mena, dosiahne vysoký post, nezáleží, v akom smere sa chystá uplatniť. Alžbety majú osudom dané schopnosti, ktoré ich uprednostňujú a posilňujú, takže všetko zvládnu a dokážu uspieť aj vo výnimočnej konkurencii. Je teda potrebné, aby sa snažili užívať svoje meno správne, lebo tak si pomáhajú a dodávajú sily. Ak používajú inú formu, napríklad Betka, aj v tomto prípade im vychádza osobné číslo 9 - Génius, takže je možné využiť aj toto meno. No iné formy už len oslabujú a znižujú im percento úspešnosti po celý život. Alžbety sú úprimné a oddané, milujú nadovšetko svoju rodinu a pre svojich blízkych dokážu urobiť všetko. Ich energia a dobrá nálada im pomáha nájsť si priateľov v každej oblasti a ľudia im radi pomáhajú - sú milé, príjemné a plné optimizmu, preto ich meno je vhodné pre všetky znamenia, farby, ktoré im pomáhajú, sú modrá a biela.

Anna

Sú to ženy s dobrým vystupovaním, ktoré vedia rozkazovať a sú aj dosť prefíkané, ak je to potrebné. Ich správanie často prezrádza dvojité chápanie vecí. Deti s týmto menom sú skôr uzavreté a samoľúbe. Rady sa pozorujú a z toho vyplýva, že svoj život často iba hrajú, nie naplno prežívajú. Málokedy povedia všetko, čo si myslia, a nie vždy robia to, čo vravia. Sú málo ovplyvniteľné a potajomky sú zaľúbené do seba. Majú veľmi dobrú pamäť, ale dokážu pôsobiť ako sklerotičky, ak im to vyhovuje. Sú veľmi zvedavé a veľmi ľahko zneužijú tajomstvo zo súkromného života iných, ale v podstate im ide o dobrú vec. Sami seba milujú najviac, snažia sa vždy dostať do popredia a presadiť sa. Ich osobným číslom je 4 - Sila a toto meno je vhodné pre znamenia Panna, Váhy, Baran a Býk. Vhodnou farbou je modrá.

Ivana

Jej osobným číslom je 9 - Génius. Ak je toto meno spojené so správnym znamením, teda s Pannou, Vodnárom, alebo Strelcom, potom je budúcnosť takejto ženy dobrá. Ak ale dáme toto meno inému znameniu, vzniknú rôzne nezhody, zlé načasovanie jej budúcnosti, prekážky a problémy, ktoré dosť často Ivanu vrhnú do melancholickej a smutnej nálady. Je to žena, plná energie, ale nevie často kam s ňou a čo by mala robiť, aby sa jej situácia zlepšila. Potrebuje preto vhodného partnera, ktorý by jej dokázal pomôcť nájsť v sebe istotu a najmä jej dať dostatok lásky, tú Ivana potrebuje najviac. Vhodnou farbou, ktorá Ivane pomáha, je fialová.

Jana

Jany vždy hľadajú odpovede na mnohé otázky, ktoré ich trápia. Nevedia nikdy len užívať život a prijímať jeho dary. Vždy musia hľadať, zisťovať a sledovať svoje okolie, pôsobia teda ako zvedavé a intrigánske povahy. Nie je to však tak, ony len potrebujú nájsť pravdu a odpovede na svoje otázky a keďže sú múdre, tak by sa chceli učiť na chybách iných, nie na svojich vlastných. Preto aj tak pôsobia, ako zvedavé a klebetné ženy. Nikdy však neprezradia vaše tajomstvá, sú hlboko v nich utajené a skryté, takže si ich môžete pokojne vybrať za svoje dôverníčky. Jany majú priradené osobné číslo 8 - Peniaze a to v nich prebúdza aj dravosť a chuť do práce, samozrejme až potom, keď si splnia svoje materské povinnosti. Toto meno je vhodné pre znamenia : Vodnár, ryby, Váhy a Panna. Vhodnou farbou, ktorá podporuje dobré prúdenie ich vnútornej energie je fialová.

Kristína

Osobným číslom tohto mena je 2 - Dobrota. Kristíny majú počas celého života mnohé príležitosti na úspech a postup vyššie. Lenže máloktorá z nich dokáže využiť všetko, čo sa jej ponúka. Na vine je ich nerozhodnosť a obavy z riskovania. Teda aj keď sú schopné, usilovné a trpezlivé, chýba im priebojnosť a nevedia obhajovať svoju vlastnú pravdu, či názory. Neradi prijímajú zodpovednosť, najradšej by všetko závažné nechali na niekoho iného. Ako matky však budú skvelé, tu vedia konať tak, aby svoje dieťa dobre pripravili do života. V citoch však nie sú stále a nemajú v láske šťastie. Rady snívajú o princoch a idealizujú si svojich partnerov, takže sa vždy nakoniec sklamú. Ženy ich nemajú príliš v láske a aj muži sú k nim dosť odmietaví, lebo cítia, že nikdy nesplnia ich očakávania. Toto meno je vhodné pre znamenia : Rak, Lev, Panna a Škorpión, vhodnou farbou je biela.

Natália

Osobným číslom tohto mena je 6 - Nežnosť. Priťahuje k sebe mnohé vibrácie a aj mnohé skúšky, v ktorých musí ukázať silu svojho charakteru. V jej živote bude veľa sklamaní, veľa prekážok na ceste ku šťastiu, no vždy sa dokáže presadiť a dosiahnuť úspech. Lenže pre ňu je pojem úspech celkom iný, ako pre jej okolie, ona sa nedíva na svet ako na niečo materiálne, ona žije podľa iných zásad a iných smerníc, teda je dosť nezvyčajná pre priemerných a materiálne založených ľudí. Ak vyrastá v takej spoločnosti, kde nemá pochopenie, potom je to naozaj ťažké a keďže je veľmi súcitná, nevie sa brániť zneužívaniu a využívaniu. Jej city sú vášnivé a nikdy nimi neplytvá na viac strán. Je verná a rada bude trpieť, kým ten druhý pochopí veľkosť jej obetí a ocení ju. Toto meno je vhodné pre znamenia Panna, Váhy, Lev, Býk a Škorpión. Vhodnými farbami sú zelená, žltá a oranžová.

Petra

Osobným číslom tohto mena je 2 - Dobrota. Takáto žena má otvorenú a úprimnú povahu, vždy čaká od života len dobré a málokedy uverí o iných niečo zlé. V živote to nemá ľahké, pokiaľ ale nežije v usporiadanej a dobre zabezpečenej rodine. Ak je postarané o jej základné potreby, potom je schopná rozvinúť svoj talent a danosti, môže uspieť v umeleckom svete a získať veľkú slávu. No potrebuje pomoc, podporu a najmä dôveru, aby sa mohla uplatniť. Nie je vhodná pre jednotvárnu, nudnú a stále sa opakujúcu prácu, musí cestovať, žiť v kontakte s mnohými ľuďmi a najmä sa vydať čím neskôr. Toto meno je vhodné pre znamenia Panna, váhy, Lev, Strelec a Vodnár, vhodnou farbou je oranžová.

Štefánia

Osobným číslom tohto mena je 7 _ Tajomnosť. V spojení s osobnosťou ženy je to dosť rizikové. Ale Štefánie si vždy dokážu nájsť spôsob, ako dosiahnuť svoje a nestratiť nič zo svojej nezávislosti a ustálených zásad. Radi riskujú, hľadajú pre seba to správne a tak nečudo, že nikde dlho nevydržia. Aj v láske majú málokedy šťastie na trvalý vzťah, hoci by chceli byť vzorné a verné, stále sa im do cesty stavajú pokušenia a ony im tak ťažko odolávajú. Majú rady život, cestovanie, stretávanie sa s inými ľuďmi, vedia nájsť veľa dobrého v sebe, ale aj v iných. Sú obľúbené, plné svetla a jasu, takže im každý odpustí aj ich nevhodné správanie a občasné výstrelky. Dostať takúto ženu za manželku však nie je dobré, iba ak by sa muž zmieril s plne pasívnou úlohou pozorovateľa. Toto meno je vhodné pre znamenia : Panna, Váhy, strelec, Kozorožec, Býk a vhodnými farbami sú hnedá a fialová.

Veronika

Osobným číslom tohto mena je 5 - Riziko. Pre ženu je to dosť neobvyklá kombinácia, ale Veroniky dokážu využiť všetko vo svoj prospech. Ako máloktorí ľudia, vedia sa poučiť na chybách iných, nie na vlastných, preto je ich život ľahký a pôsobia ako celkom bezproblémové. No majú veľa plánov a mnohé z nich sú ťažko realizovateľné, teda sa na nudu nemôžu sťažovať. Stále nad niečím uvažujú, kombinujú, snažia sa nájsť cestu a nakoniec sa aj dostanú tam, kam chceli. Nie sú však intrigánky, alebo "podrazáčky", ony bojujú vždy otvorene a všetko, čo dosiahnu, získajú postupnou prácou a vlastnými silami, nie ľahko, no zato čestne. Toto meno je vhodné pre znamenie Lev, Baran, Blíženci a Strelec. Vhodnou farbou je červená.

Zlatica

Jej osobným číslom je 4 - Sila. Žena s týmto menom je plná aktivity, všetky svoje sny dokáže splniť a vie sa aj ubrániť zbytočným citových výkyvom. Je realistka, hľadá pre seba schodné cesty a bez veľkých nárokov sa aj zamiluje. Všetko berie s nadhľadom, je to skôr chlap, ako žena, najmä v uvažovaní o svete a svoje potreby si vždy zabezpečí sama. Je skvelou matkou a manželkou, no ak ju deti opustia a manžel sklame, nestane sa z nej neurotická osobnosť, nájde si proste niečo iné. Je to skvelá a nádherná osobnosť, ale často je sama, lebo málokto znesie jej úspechy a schopnosť prijímať údery, akoby sa nič nestalo. Toto meno je vhodné pre znamenia : Lev, Strelec, Vodnár, Škorpión a Baran. Jej farbou je žltá.

Zuzana

Osobným číslom tohto mena je 7 - Tajomnosť. Pre ženu je to dosť zaťažkávajúce meno a na ceste za šťastím je veľkou prekážkou. Priťahuje k sebe totiž mnoho katastrof a situácií, kedy sa Zuzany musia prejaviť ako silné a hrdinské ženy. No ich podstate to nevyhovuje a byť hrdinkou je pre nich často záťaž. Oveľa radšej by boli v ústraní, nie v popredí, starali sa o seba a rodinu, o manžela a nebojovali. Vedia, že majú v sebe silu, ale radšej by ju neprejavovali a všetko závažné radšej nechávali na iných. Až v poslednej chvíli sa rozhodnú konať, no vtedy sa menia z pokojných osobností na tigrice a levice, teda bojujú vášnivo a bez obmedzenia, alebo myšlienok na zadné vrátka. Každý, kto sa im dostane do cesty, keď za niečo bojujú, stane sa obeťou, pretože ony necúvnu ani pred sebazničením. Je teda zbytočné s nimi bojovať, pretože málokto je ochotný nechať sa zničiť. Vždy sú maximalistky, chcú mať vždy všetko - lásku, aj vernosť, aj dôveru, aj šťastie, aj peniaze - teda sú veľmi náročné. No ak im to muž poskytne, nikdy ho nezradia a budú ho obhajovať za každých okolností. Toto meno je vhodné pre znamenia : Váhy, Panna, Strelec, Baran, Lev, Býk a vhodnou farbou je zelená


Moji naj naj ludia | stály odkaz

Komentáre

  1. No...
    ...musim uznat, ze je tam aj velky kus pravdy...ale ta neznost...hmm...to nejako neviem stravit:D
    publikované: 08.04.2007 14:07:13 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. oooo anoo
    To je fakt, ja viem vsetko vyuzit vo svoj prospech ;)
    Zaujimave veic, je tam dost pravdy podla mna, co sa tyxto popisov pri menach tyka :)
    publikované: 09.04.2007 23:06:46 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
  3. jaaaaj!!! =))
    tak toto je fakt silka!! jaaaaj super clankees!! =) noo len bohvie ci jeto pravda :D
    publikované: 26.04.2007 18:11:03 | autor: bebuska (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. no tak
    na vsetkom je kusok pravdy aj nepravdy, pretoze kazdy sme ina osobnost a nie vsetko zavisi od mena..ale ked sa to tak vezme, je velmi prekvapujuce, ako sa v tom mnoho ludi najde...
    publikované: 26.04.2007 21:26:47 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. ............................
    noo podla mna to praveze celkem sedi!! =)) boze nahodou som zahliadla nataliu!! to bolo take sweet!! seriozne!! uplne to sadlo, ale aj ten sposob ako to bolo napisane!! no nemohla som z toho!! :D
    publikované: 10.05.2007 12:15:08 | autor: babuska (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Original charakteristiky krstnych mien sa nachadza na www.juli.sk
    Co k tomu dodat...Je to asi najlepsia reklama pre clanky, ked ich niekto kradne...
    publikované: 12.10.2007 16:31:41 | autor: Dusan Hasko (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Len tak si znova citam tvoje clanky a...
    ...len teraz si uvedomujem, ze pri mojom mene je napisana ZLTA!!! OMFG...
    publikované: 31.10.2007 20:34:49 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014