It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som VEC

Take trosku depresivne...ak chcete...tak precitajte

Je piatok vecer. Sedim tu za kompom a mam uplne blbu naladu. Viete mi niekto povedat, co mi je??? Bola by som vdacna. Mozno je to len tym obdobim, ale pravdepodobne nie. Vsetko je len o tom, ze si nechcem pripustit pravdu. Naozaj, apson raz by som sa mohla uvedomit a otvorit si oci. Dneska na mna dolahlo vsetko, co ma vzdy trapilo. Asi naozaj zacnem neznasat Victora Huga. To vsetko vdaka tvojej knihe, Victor. Ked som citala ten neznesitelne nudny zaciatok (a nikto ma nepresvedci o tom, ze to take nie je), tak som mala cas rozmyslat a prisla som (teda aspon si domyslela) na tie veci, na ktore som prisla. Som ja vobec pre ostatnych ludi clovek z mäsa a kosti, ktory citi a miluje??? asi Nie. Som pre nich len VEC, ktora ochotne pomoze, ked nieco potrebuju.(cest vynimkam, baby) Napadlo ich niekedy, ze aj ja nemusim mat naladu, ze aj ja mam pravo povedat NIE? Ale toto nikoho netrapi. Ved ja som len vec, tak co sa vobec stazujem??? Keby som neexistovala, tak jedina vec, co by im asi chybala je to, ze by stratili zdroj ich informacii, pomoci na pisomkach, uloh a zositov. To je tak asi vsetko. Nic viac, nic menej. Nie fakt, ale co sa ja vobec stazujem, na co ja vobec myslim??? Ved ja mam byt usmievava a ochotna vzdy pomoct...pre druhych... Preco by ma malo trapit, ze som len vec??? Ja nemam pravo citit


Také niečo | stály odkaz

Komentáre

  1. zlati
    nieeee..zlati..nieee
    publikované: 16.03.2007 21:32:40 | autor: kari (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. fuha
    ta tvoja prva veta ma dostala, moj novy clanok zacal presne tak ako moj...no a k tomu tvojmu...len to nie!!! si bytost, uzasna uz len tym ze si!
    publikované: 16.03.2007 21:36:27 | autor: snivajuci (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tiez som mala niekedy take pocity:)
    raz mi vlastny oco povedal ze som egoista.. povedal, to preto, ze som sa chcela, aby niekto pochopil ze aj ja mam city, ze potrebujem od niekoho pomoct, ze sa uz nevladzem stale usmievat so slzami v ociach... vtedy som strasne trpela.. bolelo to, od otca.. ale... vysvetlenie necakalo dlho, nasla saosoba ktora mi pomohla, mala na to iny pohlad, nestranny.. az ona mi otvorila oci a zmenila ma.. bola som babika.. teraz som to ja :)
    ...ak si myslis, ze ta tak ludia beru, tak preto, ze si im to dovolila.. musis sa zmenit, necakat, ze to oni vycitia, ked doteraz si mala citit len to co oni... zmena chce silne nervy.. ale stoji za to :)
    publikované: 16.03.2007 21:46:44 | autor: akynka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Zlatkaaa
    Mrzi ma, ak si mala dakedy z ludi taky pocit. Zneuzivaju Tvoju dobrotu. Uz necitaj toho Huga, poviem Ti, o com to bolo, dobje?? SEtky detailiky Ti poviem,ake len budes chciet, len to uz necitaj, bo ak Ta zase zavedie na chodnicek smutnych nalad, tak mu podpalim cely Pariz aj Francuzsko. Obdivujem, ako dokazes znasat to,ze ti ludia za Tebou pridu len ked nieco potrebuju. Snad raz otvoria oci a uvidia, akeho super cloveka nicia.
    publikované: 16.03.2007 22:01:24 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. ..
    Chram matky Bozej? ;)
    ci nieco ine?
    od huga som ešte nič neskusala citat
    publikované: 17.03.2007 13:05:57 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
  6. a ad zvysok
    skor ci neskor clovek pochopi, aki su naozaj ostatni ludia a vazi si viac ludi, ktori su pri nom za kazdych okolnosti, nie len ked je vsetko ruzove
    publikované: 17.03.2007 13:07:32 | autor: camelle (e-mail, web, autorizovaný)
  7. Ty si niekto;)
    Fajn, takze.....ja fakt neviem byt neuprimna. Ja ked nie som uprimna, tak to hned ludia vycitia. Takze som sa rozhodla, ze zase napisem len a len cistu pravdu. Ved si to aj zasluzis.
    Laska, pocuvaj, ja neviem ako to citis, mozno si naozaj myslis, ze ta vsetci len vyuzivaju, ale ja rozhodne nie. Ja si totiz tvoje priatelstvo (aj tu poctu, ze sme rodina:) cenim. Ja si cenim kazde skutocne priatelstvo. A ak som ta niekedy o nieco ziadala, a tebe to pripadalo akoby som ta vyuzivala, tak to tak naozaj nebolo. Ja vacsinou chcem len laskavosti a tie sa snazim oplacat.
    Vies, ja viem aky je to pocit, ze si len vec. Ja to poznam velmi dobre...Na zakladnej som si tak pripadala, vies...Proste nikto si na mna nespomenul, kym mu nieco nechybalo ku stastiu...kym nieco nepotreboval...Pretoze vzdy ochotna a obetava hus ako ja som nevedela povedat "nie"...a to sa ludom vzdy hodi. Proste ked som nieco potrebovala tak nikto mi pomoct VRAJ nevedel, ale ja som musela kazdemu. Strasny pocit. Viem teda ako sa citis. Ako inak ako bezvyznamne....Najhorsie co sa ti moze stat je mysliet si, ze si nikto. A ja som si to myslela...nechcem aby si si to myslela aj ty. Pretoze ten pocit je strasny...a nezelam ho nikomu zazit. Takze keep smiling....don´t worry be happy.....take trapne frazy na rozveselenie:).
    publikované: 17.03.2007 22:38:06 | autor: Kaena (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Priatelia
    Skutočny priatelia su tí, ktorí prichádzajú v čase keď ostatný už dávno utiekli
    publikované: 17.03.2007 23:25:26 | autor: Doriante (e-mail, web, autorizovaný)
  9. Vec?
    Kazdopadne je to zaujimave citanie, ked sa na to pozeram len ako na clanok, ale je mi jasne, ze za tymi slovami je ovela viac. Take hnusne vecery, kedy si proste pride blba nalada by ani nemali existovat, nicia inak pomerne pekny svet. Dokazu absolutne znechutit zivot... a Kaenushqa ma pravdu. Na zakladke to mala dost tazke, co sa tohto tyka (im so sorry my dear... uz taka nie som (A))
    publikované: 07.04.2007 11:47:41 | autor: LittleCube (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. vsetkym
    dakujem velmi pekne za povzbudzujuce slova
    a ten Chram Matky Bozej v Parizi...ano je to ta kniha..inak ju kazdemu odporucam..je to super kniha..zozaciatku sice nudna..opisy niekedy zabijaju..ale je to naozaj hodnotne dielo...a ked je to uz potom len o deji...tak ma to doslova chytilo
    publikované: 26.04.2007 21:37:20 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014