It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Už budem dobrá

aspon myslim, ale nerucim.viete aky som ja nezbednik...

Blogicek moj...v prvom rade mi prepac..ved ja Ti sem uz ani poriadne nenapisem..ja som uplne hrozna...ved ty sa tu musis uz uplne nudit..ale tak dufam, ze aspon surfujes po tych blogoch co som Ti odporucila...vstupila som si do svedomia..a povedala si, ze by som sa mala sustredit len na 1 vec z tych co som panacinala..a rozhodla som sa. ze sa Ti budem viacej venovat..ked si predstavim kolko myslienok som premarnila...len tak mi prefrcali hlavou ako po dialnici..keby aspon rychlost dodrzali a ja som si stihla daco napisat (ja neviem kto ich to naucil takto ignorovat zakony...zasluzili by si riadnu pokutu..zle myslienky, fuj, alebo som im ja nemala kupit take porsche..to sa im teraz fujazdi ked maju na com a ja pekne pesobusom)...len my zakyvali a ani som sa nestihla spamatat a uz som im ani zadok nevidela.

A mozno je to takto lepsie. Aspon nemyslim na somariny (ako minule). Lenze teraz mam zase cas, kedze je ta Velka noc...juchu zase raz vela vody..ale ja to prezijem..aspon budem zdrava. Tak dufam, ze Ti tu daco aj pribudne insieho nielen tento moj vylevik, ktorym chcem aspon na chvilu umlcat svoje svedomie, ze Ti sem poriadne nepisem. :D


Môjmu blogu | stály odkaz

Komentáre

  1. ..jaaaaj zlatisa!!
    ty jeden santos!! =)) jak si sa tu vyblazinila...jaaaj!! som sa nasmiala, tak laskavo tie myslienky nauc dopravnym predspisom, aby sme aj my z nich nieco mali!! =) no nee??
    publikované: 10.05.2007 12:11:08 | autor: babet (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. vies ake je to tazke???
    vies co to je ucit ich???potvorky ma vobc nepocuvaju.--asi dostanu po zadku...
    publikované: 14.05.2007 19:40:03 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014