It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Víkend

Nieco, co nikdy nie je take, ake by som chcela.

Dnes som tu asi treti raz. Uz druhy den mam strasnu chut nieco napisat, ale moje myslienky su straaasne rozlietane. Ved bodaj by nie. Zase raz zijem len pre vikend a ratam minuty. Sice tento nebude asi ziadna slava.

Pravdepodobne budem musiet ist do BA s nasimi. Segra ma prijimacky, tak si vymysleli "rodinny vylet". Akoze ja toto urcite napovazujem za vylet, ked budem niekolko hodin tvrdnut v nasom "super" hlavnom meste. Uz vidim ako by boli ochotni som mnou zbehnut aspon do kina, kym sa bude sestricka potit na prijimackach. Pokusala som sa z toho vyhovorit, ze ci naozaj musim ist. Ved aspon 1 vikend by som mala pre seba. Skocili by sme na Pustak a urobili by si fajn vylet. Povedala som to ocinovi a netvaril sa velmi nadsene. Jeho prva otazka bola: ,,A co tak zrazu???Ved by sme zbehli pozriet ten novy most:" Viete on sa vyziva v takychto veciach a musim sa priznat, ze aj ja si rada kuknem technicke vymozenosti. 

Pozrel na mna tymi psimi ocami, ze ho necham tak a pojdem radsej s kamaratkami a on si to nebude mat s kym vychutnat, pretoze mamka sa nikdy netvari nadsene. ked ma taketo veci pocuvat. A v tomto momente som pochopila, ze musim ist. To je to najmenej, co mozem prenhho urobit. On pre mna uz urobil a este aj urobi omnoho viac...


Také niečo | stály odkaz

Komentáre

  1. hmmm
    Chapem...
    publikované: 25.04.2007 21:20:56 | autor: ZuZana (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. To zuzu
    no dufam, ze teraz uz hej :D
    publikované: 26.04.2007 21:11:55 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. sorry
    xi xi..sorry....
    publikované: 26.04.2007 22:17:20 | autor: ZuZana (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Niceeeee
    thaq? ako to prebiehalo?? :)) A sestra ako??
    publikované: 29.04.2007 15:56:36 | autor: Vera (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014