It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Verka

Pokracujem tu v predstavovani ludi...tak nech sa paci. Vstupte a precitajte. Toto sa oplati

Verka je dalsia naj naj osobka v mojom zivote, ktoru uz poznam dost dlho...od skolky:)))to vam je ale doba. Chodili sme spolu do skoly aj na zakladke, aj teraz na strednej to tahame spolu. Moja SPOLUSEDIACA. joooj aka haluz. a tie cesty domov..(nechces si dat trochu hroznoveho cukru???).

Verka je velmi zaujimava a citliva osobka. Ma super myslienky a ako jedna z mala ludi, co poznam mysli aj dopredu a na druhych, nielen na svoje potreby. Miluje zvieratka a mne je strasne luto ked ju vidim smutit preto, lebo ludia ich nicia a tyraju, len kvoli debilnej kozmetike a zisku. Ti ludia naozaj nevedia co je to bolest a spolupatricnost asi..no ale uz som dajak odbocila od temy..zase som mimo:)))ako vzdy. Inak Verka sa nam zaujima trosku o take tajomnejsie veci, vie pisat runovym pismom, pocuva cool hudbicku (punk 4ever  - MxPx) a inak krasavica, ako sa patri:))) Ma takeho uja fotografa co jej robi super fotecky. No a este aby som nezabudla. Vera je umelec. Takze vie kraaasne kreslit, potom vie peekne spievat a ma umelecke citenie.

Vera pre mna naozaj vela znamena...neviem si bez nej svoj zivot predstavit. Naozaj nechapem, ako to moze so mnou vydrzat. Takze Veri. Touto cestou Ti chcem povedat VELKE DAKUJEM za to, ze si. Za to, ze mna taku otravu tuto znasas v jednej lavici s tebou a pises mi poznamky ked som chora:))) a este ani si nevies predstavit, ako si mi pomohla v mojom tazkom obdobi, ked mi zomrel starky..vtedy si pre mna spravila naozaj vela a to si budem do smrti pamatat. Mozno to niekomu bude pripadat ako daka somarina, ale to tvoje objatie bolo pre mna velmi velmi dolezite. Vdaka nemu som mala pocit, ze som aspon na chvilku usla z tej krutej reality, v ktorej sa mi zrutil cely svet a mala som pocit, ze pri mne naozaj niekto stoji, kto ma chape a nepovie mi nie. Naozaj velka VDAKA.

No to by aj celom stacilo. Verka prepac ze ja pisem tak dajak zvlastne..dufam ze som ta nicim neurazila...alebo neviem co...snazila som sa..dufam ze este dlho budeme spolu..aj ked nebudeme na vyske v tom istom meste.

PS 4 U:Punk 4ever a EMO 4ever


Moji naj naj ludia | stály odkaz

Komentáre

  1. fuuuuuuuuuuuuu ;))
    krasne napisane ;) zaradil by som to do charakteristiky osoby dynamicky opisnym sposobom ;)

    pekne , moc a velmi
    publikované: 21.03.2007 20:00:43 | autor: radkio (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Esteze som sem rano prisla a vsimla si,ze Ti sem nehodilo moj komentar.. (no,vcera mi blbol komp, ako sama vies) :)
    takze ja to nejak spamäti prepisem ;)
    Zlati,ani neviem, co Ti mam povedat na to,je to velmi pekne.
    Naozaj mi nemas za co dakovat, ved ty mne pomahas viac ;) A ete k tomu musis znasat moje divne nalady :)) Thakze neviem ako to ty mozes vydrzat so mnou. Ja s Tebou vydrzim, saq si super ;)
    Noo a s tym starkym... to ma mrzi, .... ale podla mna sme Ta mali objat vsetky :)) bolo by Ti ete lepsie.. To sa nezda, ale to s clovekom asi naozaj nieco spravi...objatie jednoducho pomaha :)
    Takze to zhrnme ty spisovatel,co pise len v superlativoch a moje temne stranky zamlci :D:D:D : Dakujem Ti ze to,ze sa so mnou bavis, ze so mnou este sedis :)), ze to teda so mnou vydrzis, a ze si moja kamaratka. Ved ty toho tolko pre mna robis (aj za to dakujem) a ja neviem,ako Ti to mam vratit :( Musim pokat na daku dobruu chvilku bo co.. :D:D:D ked Ti nepojde net a budes si chciet stiahnut panicov na diskoteke :D ..ale nie,to bol zart :D
    Keby si cokolvek potrebovala,tak mi povedz ...dobje?????? :) urobim co sa bude dat
    publikované: 22.03.2007 06:58:13 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014