It´s me.

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Návšteva

Z povodneho clanku vzniklo aj trosku nieco ine...ale dufam ze to nie je az take hrozne..hadam mi to tu dakto okomentuje a da pripomienky k mojmu pisaniu :)

V pondelok, ako vsetci vieme, sa pisali maturity. A kto nevedel, tak to uz vie.:))) Samozrejme, ze my sme z toho profitovali a kvasili sme pekne doma. Ved hadam nebudeme rusit nasich chudacikov, ktori sa potia nad slohmi (fu..akoze nezavidim..som zvedava co o 3 roky vypotim ja). Vsetci by ocakavali, ze budem pekne doma vylihovat v posteli do obeda. Ale ja nie. S babami sme sa rozhodli ze pojdeme kuknut na staru dobru zakladku:)))

Neviem preco, ale mna to tam vzdy taha a tahat aj bude. Je sice pravda, ze byvam len na par krokov, takze to nemam daleko a kazdy den ju vidim z okna. Mozno su to len spomienky na krasne zazitky alebo je v tom aj nieco viac. Nasa triedna (dobre uz je byvala, ale ja si na to stale dajak neviem zvyknut) je urcite jednym z najvacsich tahakov:))))kym tam bude ona, tak sa ma urcite nezbavia. Meno nebudem pre istotu zverejnovat. Nechcem tu mat na krku zalobu kvoli ochrane osobnych udajov. V zivote by som nepovedala, ze budem tak naviazana na ucitelku. Mam ju velmi rada. Neda sa ani spocitat kolkokrat mi liezla niecim na nervy, kolkokrat som uz nevladala stihat vsetko to, co jej bolo treba vybavit. V takychto veciach je dost roztrzita a peniaze si k nej do uschovy urcite nedavajte.:DDD Ale aj tak..nasa triedna je jednou super ucitelkou, ktora nas brala ako svoje deti a chcela pre nas len to najlepsie. Nikdy nam nepovedala nie a treba uznat, ze neboli sme vzdy ako anjelici. Ma svoje zlozvyky, ale aj kladne stranky, hlavne tie jej nazory:))) Musim ju urcite pochvalit, lebo konecne obmedzila fajcenie a zacala plavat a cvicit - klobuk dolu,, ja sa na to chystam uz dobre 2 roky (myslim to cvicenie). Ak ju chcete potesit, tak jej kupte listok na Nedvěda, Olympic a podobne. Jaj uz som zase dost odbocila.

Tak k tej navsteve. Uz o 9 rano sme si nacupkali do skoly. Pozreli sme hadam vsetky ucitelky a ucitelov, co nas ucili a boli v skole. Vsetky boli podivuhodne mile. Neviem ci preto, ze nas mali radi alebo preto, ze vedia, ze nas tak rychlo zase neuvidia. pevne dufam v to prve. Aspon u niektorych Dali sme sa aj na obhliadku vsetkych tych novot, co sa porobili v skole. Aku peknu posilku a bufet urobili..no csss.ked uz sme prec..mohli skor:))) A nakoniec  sme sa este vyfotili s nasou veelkou plysovou zirafkou, co mame v skole. Je aj v logu skoly. Dostali sme ju od jedneho nemenovaneho hypermarketu, ktory ma take originalne logo, ze h:))) Ma uz aj meno...take originalne "pani Dlhokrka" :))akoze neviem kto to vymyslel, ale snaha sa ceni.

Vratila som sa domov a mna zase raz chytila trosku nostalgia..ale len taka malinka. Pretoze viem. ze sa tam mozem hocikedy vratit a pozriet nasu triednu, ktora mi tak velmi ovplyvnila zivot a navzdy bude mat miesto v mojom zivote. Chyba mi ta skola, ale urcite nie niektore osoby.hmhmh...

Dobre uz som sa tu zase rozpisala, popisala asi riadne somariny. Takze see ya later, aligator


Také niečo | stály odkaz

Komentáre

  1. Nice :D:D:D
    velmi pekny clanocek ;)
    publikované: 30.03.2007 10:28:59 | autor: Vera (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. pekne.....
    zlati aj mna chztila nostalgia a trosku osm si uvedomila par veci...takych divnych ale uvedomila.....no nejdem sa ti tu o tom rozkeciavat mozno to pridam do blogu ete neviem....ale ten clanok je fajn.....aj pre mna triedna znamena dost.....a mam ju rada....a dufam ze sa tam budeme vracat aspon kym tam bude.....:)))))
    publikované: 30.03.2007 10:59:33 | autor: stewka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. fiha... :)
    segro - cisty strih??? ale nie:) akoze v pohode, ja sa Vam len cudujem, pretoze ja som sa na tu skolu za inym ucelom, ako je navsteva zubarky nevratila (a to som odtial von uz 4 roky)... mozno je to aj tym, ze ja som nemala take stastie na tak dobre ucitelky...tak sa tomu radsej vyhybam veeelkym oblukom:) ale tak akoze Vas v tom plne podporujem, heej? :D detiska, sa Vam chodi na navstevy, ked mate volno, a my maturanti iba stresy prezivame!!! :D hehe
    publikované: 31.03.2007 19:08:49 | autor: poooky (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. jasne
    jasne , ze budeme chodit..preco nie???a ked tam uz triedna nebude...tak pojdeme aspon ondracku pozriet..ak tam en este bude..alebo kratku...inak diky za komentare
    publikované: 26.04.2007 21:27:54 | autor: aurka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014